2019 LogIQa Tábor

Az idei tábor

XXII. Logikatábor (2019. július 29-augusztus 4.)

(aki a tábori ismertetőért, vagy a szülői nyilatkozatért kattintott, görgessen a lap aljára)

Mi?

A nyári logikatábor célja tartalmas és programokban gazdag nyári szórakozást, kikapcsolódást biztosítani a gyerekek számára, egy ösztönző közegben (kiemelkedő képességű tanulók között) eltöltött hetet, ahol jó hangulatban, játékosan tanulhatnak anélkül, hogy ezt munkának éreznék.

Általános, logikai gondolkodás- és kreativitásfejlesztő táborunkba elsősorban az év közbeni tanfolyamok résztvevőit várjuk, de természetesen jöhetnek a 9-17 éves korosztályba tartozó testvérek, barátok, érdeklődők is. A diákok közt szép számmal akadnak megyei és országos tanulmányi versenyek dobogós helyezettjei és Budapest legjobb iskoláinak tanulói – ez biztosítja a fentebb említett, az Ön gyermeke számára is ösztönző szellemi környezetet.

A tábori délelőttök a tanfolyamokról megismert és ahhoz hasonló típusú feladatokkal, logikai foglalkozásokkal telnek majd (itt olyan játékok, feladatfajták kipróbálására is van mód, amelyekhez a tanfolyami keretek szűkek lennének), nem feledve a gyerekek mozgásra, sportra való igényét sem. Délutánonként szabadidős programok kapnak helyet: bobozás, számháború, métázás, rejtvényfejtő és táblásjáték-versenyek, tőzsde, vetélkedő, íjászat, ki mit tud?, és még sok más új és ismert program.

A táborban pontverseny folyik, és a tábor végén minden résztvevő értékes nyeremények közül választhat, sőt, a korcsoportok első három helyezettje 8, 4 illetve 2 ezer forint kedvezményt kap a következő tábor árából.

Mikor?

Július 29.-augusztus 4., hétfőtől vasárnapig, hét nap. Találkozó hétfő reggel 8 órakor az XI. kerületi Edömér utcában (Budai Parkszínpad, Kosztolányi Dezső tér közelében), indulás 8.30-kor. Odaút busszal, visszaút sétahajóval, érkezés a Batthyány téri hajóállomásra vasárnap 19.50-kor.

Hol?

A tábor helyszíne a visegrádi sípálya melletti Madas László Erdészeti Erdei Iskola. A környezet az UNESCO bioszférarezervátumainak egyike, természetvédelmi terület, kétségkívül az ország egyik leggyönyörűbb tája. Csendes, levegője kristálytiszta, dús erdőségek veszik körül, kivételesen szép kilátással a Dunakanyarra és a Börzsöny vonulataira. A tábor a sportolási lehetőséget nyújtó rét és a hegyoldal erdeinek találkozásánál fekszik. De nem is folytatjuk tovább a környezet leírását – egy kép többet mond ezer szónál – keressék fel honlapunkon a korábbi táborok képeit!

Kikkel?

A részt vevő tanárok, akik közül többen a Mensa HungarIQa tagjai, hosszú évek óta (sokan több mint tíz éve) működnek közre a Logikatábor lebonyolításában.

Mózes Krisztián tanár, a LogIQa Stúdió vezetője, a Mensa HungarIQa tehetséggondozási ügyvivője, Balogh Ádám közgazdász, egyetemi szeminárium-vezető, Balogh Bence egyetemi hallgató, Ferenczi Dániel informatikus, Hetei Balázs matematikus, Huszár Karsa repülőmérnök, Kiss Mátyás közgazdásztanár-matematikus, Kovács Kitti informatikushallgató, Liber Csaba villamosmérnök, Patyi Levente közgazdászhallgató, valamint „vendégprofesszorok”.

Mennyiért?

A tábor díja 52 800 Ft, ami magában foglalja a szállást, az utazást, az étkezést, programokat (bobozás, íjászat stb.), nyereményeket.

A gyermekek két- és négyágyas szobákban, fürdőszobás, tizenkét személyes faházakban laknak, szobatársaikat maguk választják, napi háromszori étkezést kapnak a 150 méterre fekvő étteremben (hideg reggeli, meleg ebéd és vacsora), ezenfelül uzsonnát (gofri, péksütemény, gyümölcs, palacsinta) a táborhelyen.

Az összeget lehet részletekben is fizetni, az első, 22 800 Ft-os részletet, kérjük, a Visegrádi Erdészet számlaszámára fizessék be, a további (egy vagy két) részletet készpénzben a tanfolyami alkalmak során, vagy legkésőbb az indulásnál rendezzék.

A jelentkezési határidő: legkésőbb 2019. június eleje, a jelentkezés az előleg befizetésével válik érvényessé. (a férőhelyek száma véges, ezért elképzelhető, hogy a tavalyihoz hasonlóan határidő előtt, már májusban betelik a létszám)

A Mensa HungarIQával történő együttműködés keretében Mensa-tag gyermeke 5000 Ft kedvezménnyel vehet részt a táborban. Amennyiben valakinek (Mensa-tagság miatt vagy a tavalyi eredménye után) jár kedvezmény, úgy azt a második részletből vonjuk le, előlegnek, kérjük, minden esetben 22 800 Ft-ot utaljanak. Köszönjük. (Emlékeztetőül: minden csoport tavalyi első helyezettje 8000, második helyezettje 4000, harmadik helyezettje 2000 Ft kedvezményt kap az idei tábor árából)

Fizetési információk:

Kedvezményezett neve: Pilisi Parkerdő Zrt. Visegrádi Erdészete
Kedvezményezett számlaszáma: 11742087-20061911
Közleménybe írandó: LOGIKATÁBOR + gyermek neve
Előleg összege: 22 800 Ft

Kérjük, hogy az átutalással egyidőben küldjenek számunkra egy e-mailt a mozesk@logIQa.hu címre. Köszönjük.

A tábori beharangozó letölthető: főoldal, hátoldal.

A tábori ismertető (itt), a szülői nyilatkozat (itt) tölthető le.

Mindenkit szeretettel várunk (vissza)!