2023 Zánkai Logika7

Zánkai LogikaHét (2023. július 10-14.)

Hol?

Napközis tábor a Balatonnál? Igen, ez a Zánkai LogikaHét! Zánkán, a Káli-medence és a Nivegy-völgy kapujában, szép környezetben, nyugodt helyen. A délelőtti foglalkozások a zánkai Kisbirtok Kultbázis tágas kertjében, egy klasszikus balaton-felvidéki udvarban lesznek, délután pedig az árnyas jól felszerelt zánkai községi strandot keressük fel.

Mikor?

Július 10-14., hétfőtől péntekig, öt nap. A gyerekeket minden reggel 8.30-tól 9 óráig a Kisbirtok Kultbázisban várjuk (Zánka, Rákóczi út 15.). A program délutánonként 16 óráig tart, ekkorra várjuk a szülőket a zánkai strand első bejáratához. (Amennyiben valaki ezen időpontoktól eltérne, jelezze előre.)

Mi?

A Zánkai LogikaHét célja tartalmas nyári szórakozást, kikapcsolódást biztosítani a gyerekek számára, egy ösztönző közegben (kiemelkedő képességű tanulók között) eltöltött hetet, ahol jó hangulatban, játékosan tanulhatnak anélkül, hogy ezt munkának éreznék. Általános, logikai gondolkodás- és kreativitásfejlesztő táborunkba elsősorban az év közbeni tanfolyamok résztvevőit várjuk, de természetesen jöhetnek a 9-14 éves korosztályba tartozó testvérek, barátok, érdeklődők is.

A LogikaHét délelőttjei a tanfolyamokról és távoktatásból megismert és ahhoz hasonló típusú feladatokkal, logikai foglalkozásokkal telnek majd (itt olyan játékok, feladatfajták kipróbálására is van mód, amelyekhez az év közbeni keretek szűkek lennének). Délutánonként pedig kihasználjuk a hely adottságait: lemegyünk a strandra. Zánka községi strandja biztonságos, árnyas, vízimentő-szolgálat működik, évről évre elnyeri a Kék Hullám 5 csillagos értékelését. A fürdés mellett a szabadidős programokra, sportra, játékra is kiválóan alkalmas. A héten pontverseny folyik, minden nap végén csokijutalmat kapnak a gyerekek.

Mennyiért?

A tábor díja 51.900 Ft, ami magában foglalja az étkezést (tízórait, ebédet a Theodora étteremben, uzsonnát), a strandbelépőt, csokijutalmat, programokat. A zánkai Bozzay Pál Általános Iskola diákjainak 4.000 Ft kedvezmény jár!

Az összeget lehet részletekben is fizetni. Az első, 21.900 Ft-os részletet, kérjük, utalással fizessék be, a második részletet további utalással, vagy az első reggel készpénzben rendezzék.

Utalási információk:

A kedvezményezett neve: Mózes Krisztián
Számlaszáma: OTP Bank 11773119-00136653-00000000
A közlemény rovatba ne felejtsék el beírni a gyermek neve mellé: Zánkai LogikaHét.

A részt vevő tanárok, mind évek óta táboroztatnak, többen közülük a Mensa HungarIQa tagjai. Mózes Krisztián tanár, a LogIQa Stúdió vezetője, a Mensa HungarIQa tehetséggondozási ügyvivője, Hetei Balázs matematikus, Liber Csaba villamosmérnök, Morvai Máté diák, Pintye Zsombor diák, valamint „vendégprofesszorok”.

Letölthető dokumentumok: