Ajánljuk

 

Anya-nyelv-mester

A Tinta Kiadó gondozásában 2020-ban megjelent az elmúlt évtized legjobb nyelvi logikai feladatait tartalmazó könyvünk. 1470 színes feladvány serkent gondolkodásra gyereket és felnőttet egyaránt. Mély nyelvtani, vagy iskolai tananyagismereteket nem igényel, csak csavaros és gyors észjárást, széles szókincset. Tőlünk is megrendelhető, dedikálva. (egy kvíz belőle, ízelítőül ide kattintva).

 


 

Mensa HungarIQa

Mensa HungarIQa Egyesület a – már több mint 150 országban, világszerte több mint százezer taggal működő – Nemzetközi Mensa magyarországi szervezete, melynek egyik, alapszabályban kitűzött célja az intelligenciának mint értéknek a tudatosítása. Az 1993-ban alapított magyar tagozatnak jelenleg több mint 1000 tagja van.


 

gondola

Gondola program

A Pósa Lajos Széchenyi- és Prima-díjas matematikai tehetséggondozó fémjelezte, A Gondolkodás Öröme Alapítvány hátrányos helyzetű diákokat segítő programja, amely a bátonyterenyei és lucfalvai diákokkal foglalkozik. (Facebook-oldal)


 

logifacesLogiFaces

Egy magyar fejlesztésű, modern kivitelezésű kirakójáték, amely nem csak a szemet gyönyörködteti, de az agyat is megmozgatja. A játék része a Játékos logika tanfolyam tananyagának és a Logikatábor játékkészletének.


 

 

kedvencwebaruhaz_84x84Magyarország kedvenc rejtvényei

A kedvenc rejtvényújságok a nyári logikatábor rejtvénybeszállítói. Skandináv, sudoku, olasz módra és még sok más.

 

 


 

Sweet Escape szabadulószoba

Egy több pályás, gyerekbarát szabadulószoba.

Nincs pánik, semmi horror, csak furfangos fejtörők logikai feladatok és a végén a megoldás öröme. A budapesti helyszínen továbbá kvízszoba, szabadtéri kincskereső játék, tortázási, pizzázási lehetőség is bizosítja, ha egy szuper gyerek- vagy családi programhelyszínt kerestek.