Tanfolyamok

(Visszajárók itt találnak információkat)

Játékos logika tanfolyam

Kiknek?

Tanfolyamainkat 9 éves kortól (harmadik osztálytól) ajánljuk az átlagosnál jobb képességű diákoknak – ekkorra sajátítják ugyanis el a gyermekek a szükséges képességeket (írás, olvasás és a négy alapművelet) készségszinten, Ajánlott felső korhatár: 17 év.

Mit?

Egy tanfolyam két, egymást követő és egymásra épülő, hat-hat foglakozásból álló kurzusból tevődik össze. A kiscsoportos (8-12 fős) foglalkozásokat hetente egyszer 90 percben tartjuk. A tanfolyam során mindent mi biztosítunk: mi adjuk a füzetet, az írószerszámot, az eszközöket, óra végén csokijutalmat – a teljesítmény sorrendjében –, nincs tehát semmi további járulékos költség. Sőt, az első helyezett az első tanfolyam végén visszakapja a teljes félévi tanfolyami díjat, a későbbi félévekben az első helyezett a következő félévben ingyen járhat. Általában a dobogósok könyvjutalmat, az első öt helyezett pedig egy-egy tábla csokoládét is kap.

Mikor?

A tanfolyamok a tanítási idő után, délután (illetve szombaton délelőtt) vannak, s mindig a megszokott időben és helyen folytatódnak, félévről félévre.

Hol?

Jelenleg távoktatásban zajlik a tanfolyamunk.

– Áldás Utcai Általános Iskola (Budapest, II. kerület, Áldás utca 1.) – itt minden februárban bemutatóórával várjuk a harmadikosokat
csütörtökön 15.30-tól a harmadikos-ötödikes évfolyamnak (Első foglalkozás: szeptember 10.)
csütörtökön 17.00-tól az hatodikos és annál idősebb évfolyamoknak (Első foglalkozás: szeptember 10.)

– Baár-Madas Általános Iskola és Gimnázium (Budapest, II. kerület, Lórántffy Zsuzsanna út 3.) – ide a Baár-Madas tanulói mellett azokat is várjuk, akiknek az iskolájában nem működik tanfolyam. Ennek megfelelően itt szombat délelőtt egymás után – a korcsoporti bontásnak megfelelően – két foglalkozást tartunk. Első foglalkozás: február 22. (A10-es terem)

8.30-tól az 3-4-5. osztályosoknak
10.00 órától a 6-7-8. osztályosoknak

Igény esetén a Pitypang Utcai Általános Iskolában, a Szabó Lőrinc Két Tannyelvű Általános Iskola és Gimnázium Fenyves Utcai Telephelyén, a Kós Károly Általános Iskolában és a Lónyay Utcai Református Gimnáziumban is indítunk csoportot.

A pontos időpontok miatt, kérjük, keressenek meg minket e-mailben.

Mennyiért?

Egy alkalommal bármelyik kurzust ki lehet próbálni ingyenesen – mindennemű kötelezettség nélkül!

Egy hatalkalmas kurzus ára a távoktatásban 8 500 Ft.

Egy hatalkalmas kurzus ára 10 800 Ft (egy félévben két kurzust tartunk)

A szombati, Baár-Madas Gimnáziumban tartott foglalkozások esetében egy kurzus ára 12 800 Ft. Ám itt több kedvezmény létezik:

  • minden mulasztott foglalkozás után 1000 Ft engedmény jár a következő kurzus árából
  • jutalmazzuk a hűséget is: három év után kurzusonként és újabb évenként 1000 Ft kedvezmény jár
  • a Baár-Madas Általános Iskola és Gimnázium tanulói 2000 Ft kedvezményt kapnak
  • Mensa-tag szülő gyermeke 25% kedvezményt kap
  • az ár a kedvezmények összevonása után sem lehet alacsonyabb 7 800 Ft-nál.

Minden tanfolyamra vonatkozó kedvezmény: ha valaki új diákot hoz, ő maga az egész félévben féláron járhat!

Mit tegyen, ha az Ön iskolájában még nincs?

Célunk, hogy minél több gyermekkel megismertethessük a játszva fejlődés és az élvezetes feladatmegoldás élményét, ezért ha az Ön iskolájában még nem működik ilyen tanfolyam, kérjük, keressenek meg, hogy van-e lehetőség új kurzust indítani újabb helyszíneken.

Az Általános Szerződési Feltételek és az Adatkezelési Nyilatkozatot itt találja: www.logIQa.hu/aszf