2024 LogIQa Tábor

  XXVII. Logikatábor (2024. augusztus 5-11.)

(ez a visegrádi, ottalvós táborunk. A balatoni napközis táborunkat itt találják)

(az új jelentkezőknek jelentkezési lap a lap alján! A részletes tábori ismertető és szülői nyilatkozatok júniustól lesznek elérhetők)

Mi?

A nyári logikatábor célja tartalmas és programokban gazdag nyári szórakozást, kikapcsolódást biztosítani a gyerekek számára, egy ösztönző közegben (kiemelkedő képességű tanulók között) eltöltött hetet, ahol jó hangulatban, játékosan tanulhatnak anélkül, hogy ezt munkának éreznék.

Általános, logikai gondolkodás- és kreativitásfejlesztő táborunkba elsősorban az év közbeni tanfolyamok résztvevőit várjuk, de természetesen jöhetnek a 9-17 éves korosztályba tartozó testvérek, barátok, érdeklődők is. A diákok közt szép számmal akadnak megyei és országos tanulmányi versenyek dobogós helyezettjei és az ország legjobb iskoláinak tanulói – ez biztosítja a fentebb említett, az Ön gyermeke számára is ösztönző szellemi környezetet.

A tábori délelőttök a tanfolyamokról megismert és ahhoz hasonló típusú feladatokkal, logikai foglalkozásokkal telnek majd (itt olyan játékok, feladatfajták kipróbálására is van mód, amelyekhez a tanfolyami keretek szűkek lennének), nem feledve a gyerekek mozgásra, sportra való igényét sem. Délutánonként szabadidős programok kapnak helyet: bobozás, számháború, métázás, rejtvényfejtő és táblásjáték-versenyek, tőzsde, vetélkedő, íjászat, ki mit tud?, és még sok más új és ismert program.

A táborban pontverseny folyik, és a tábor végén minden résztvevő értékes nyeremények közül választhat, sőt, a korcsoportok első három helyezettje 10, 5 illetve 3 ezer forint kedvezményt kap a következő tábor árából.

A táborba a tanfolyamok diákjain túl természetesen barátokat, testvéreket, vagy külső érdeklődőket is szeretettel várunk.

Mikor?

Augusztus 5-11., hétfőtől vasárnapig, hét nap. Találkozó hétfő reggel 8 órakor az XI. kerületi Edömér utcában (Budai Parkszínpad, Kosztolányi Dezső tér közelében), indulás 8.30-kor. Utazás busszal, érkezés a Edömér utcába vasárnap 16.30-kor.

Hol?

A tábor helyszíne a visegrádi sípálya melletti Madas László Erdészeti Erdei Iskola. A környezet az UNESCO bioszférarezervátumainak egyike, természetvédelmi terület, kétségkívül az ország egyik leggyönyörűbb tája. Csendes, levegője kristálytiszta, dús erdőségek veszik körül, kivételesen szép kilátással a Dunakanyarra és a Börzsöny vonulataira. A tábor a sportolási lehetőséget nyújtó rét és a hegyoldal erdeinek találkozásánál fekszik. De nem is folytatjuk tovább a környezet leírását – egy kép többet mond ezer szónál –, csak nézzék meg a beharangozót a lap alján! (vagy nézzék meg korábbi táboraink képeit)

Kikkel?

A résztvevő tanárok, akik közül többen a Mensa HungarIQa tagjai, hosszú évek óta (sokan több, mint tíz éve) működnek közre a Logikatábor lebonyolításában.

Mózes Krisztián tanár, a LogIQa Stúdió vezetője, a Mensa HungarIQa tehetséggondozási ügyvivője, Antal Karolina orvostanhallgató, Ferenczi Dániel informatikus, Hetei Balázs matematikus, Kiss Mátyás közgazdaságtan- és matematikatanár, Kovács Balázs fizikushallgató, Kovács Kitti statisztikus, Kozák-Sólyom Bónis zongoraművész-hallgató, Liber Csaba villamosmérnök, Morvai Máté matematikushallgató, Patyi Levente közgazdász, Pintye Zsombor orvostanhallgató valamint „vendégprofesszorok”.

Mennyiért?

A tábor díja 99 900 Ft, ami magában foglalja a szállást, az utazást, az étkezést, programokat (bobozás, íjászat stb.), nyereményeket.

A gyermekek két- és négyágyas szobákban, fürdőszobás, tizenkét személyes faházakban laknak, szobatársaikat maguk választják, napi háromszori étkezést kapnak a 150 méterre fekvő étteremben (hideg reggeli, meleg ebéd és vacsora), ezenfelül uzsonnát (gofri, péksütemény, gyümölcs, palacsinta stb.) a táborhelyen.

Az összeget lehet részletekben is fizetni, az első, 39 900 Ft-os részletet, kérjük, az alábbi számlaszámra fizessék be: Mózes Krisztián 11773119-00136653, a további (egy vagy két) részletet utalással, vagy az indulásnál rendezzék.

A jelentkezési határidő: legkésőbb 2024. június eleje, a jelentkezés az előleg befizetésével válik érvényessé. Az új jelentkezőket kérjük, a lap alján található jelentkezési lapot is töltsék ki. (A férőhelyek száma véges, ezért elképzelhető, hogy a korábbihoz hasonlóan határidő előtt betelik a létszám.)

A Mensa HungarIQával történő együttműködés keretében Mensa-tag gyermeke 5000 Ft kedvezménnyel vehet részt a táborban. Amennyiben valakinek (Mensa-tagság miatt vagy a tavalyi eredménye után) jár kedvezmény, úgy azt a második részletből vonjuk le, előlegnek, kérjük, minden esetben 39 900 Ft-ot utaljanak. Köszönjük. (Emlékeztetőül: minden csoport tavalyi első helyezettje 10 000, második helyezettje 5000, harmadik helyezettje 3000 Ft kedvezményt kap az idei tábor árából.)

Fizetési információk

Kedvezményezett neve: Mózes Krisztián
Kedvezményezett számlaszáma: 11773119-00136653-00000000
Közleménybe írandó: LOGIKATÁBOR + gyermek neve
Előleg összege: 39 900 Ft
(az új jelentkezők a Jelentkezési lapot is töltsék ki! Köszönjük.)

Letölthető dokumentumok

Beharangozó (előoldal, hátoldal)

Jelentkezési lap (új jelentkezőknek)

Szülői nyilatkozat (júniustól)

Táborhelynek szükséges egészségügyi nyilatkozat (júniustól)

Tábori ismertető (júniustól)

Mindenkit szeretettel várunk (vissza)!