Indul a tavaszi félév az Áldásban! – FRISSÍTVE

IMG_5889_plakátalap

Ingyenes bemutatóórával várjuk a harmadikosokat február 23-án, csütörtökön! És természetesen a többi kurzus is a szokott idősávban folytatódik

Február 23-án, csütörtökön 17.15-ös kezdéssel ingyenes bemutatóórát szervezünk az Áldás suliba, ahova az érdeklődő harmadikosokat és szüleiket is várjuk szeretettel. A bemutatóóra helyszíne a 4.b (a bejárattal szemben, a folyosó végén – ÚJ INFÓ).

Február 28-án, kedden és március 2-án csütörtökön indulnak a Játékos logika tanfolyamok az Áldás utcai iskolában. A harmadikosokat kedden 14.00-kor, vagy csütörtökön 14.00-kor várjuk!

Fontos, hogy idén kivételesen eltérő időpontban lesznek a további csoportok első foglalkozásai: a visszatérő negyedikesek is a kedden vagy csütörtökön jöjjenek a szokott időben 14.00-ra (a fenti dátumoktól), az ötödikesek csütörtökön fél négyre jöjjenek (első foglalkozás: február 23.), a hatodik-nyolcadikosok pedig csütörtökön ötre (első foglalkozás: február 16. FONTOS, hogy a legnagyobbak csoportja február 23-án kivételesen elmarad, ám ezt követően minden héten lesz foglalkozás).

ÚJ INFÓ, hogy a terembeosztás változatlan az előző félévihez képest, azaz a keddi tanfolyam az 5.d-ben lesz, a csütörtökiek pedig mind a 8.c-ben. (a bemutatóóra a 4.b-ben)

Az újak jelentkezése csak annyiból áll, hogy a választott tanfolyamon megjelennek. Akinek ezek az időpontok nem felelnek meg, az keressen minket más helyszín miatt.

A régieket és újakat is várjuk szeretettel!

Minden tanfolyamra vonatkozó kedvezmény: ha valaki új diákot hoz, ő maga az egész félévben féláron járhat!